درخواست مدیرعامل منطقه آزاد انزلی از شرکت راه آهن:

  تکمیل راه آهن گیلان سرعت بگیرد


۱۴۰۵/۰۲/۱۶ - ۲۱:۵۵ | کد خبر: ۶۱۲۸۵ چاپ

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی گفت: تکمیل زیرساخت های ریلی متصل به منطقه آزاد انزلی زمینه کاهش هزینه های تمام شده تولید واحدهای صنعتی داخل منطقه و کشورمان را فرآهم می کند و با تأمین کالاهای اساسی هزینه کرد مصرف خانوار کاهش خواهد یافت.

  تکمیل راه آهن گیلان سرعت بگیرد
کلانشهر: رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه این منطقه آزاد کشور آماده ایفای نقش بیشتر در کریدورهای بین المللی است، بر لزوم تسریع در تکمیل زیرساخت های راه آهن گیلان تاکید کرد.
مصطفی طاعتی مقدم روز چهارشنبه در بازدید از نقطه اتصال ریل به مجتمع بندری کاسپین که با حضور سید مصطفی داودی معاون فنی و زیربنایی شرکت راه آهن انجام شد با اشاره به زیرساخت های ایجاد شده و در حال توسعه از سوی این منطقه و بخش خصوصی در مجتمع بندری کاسپین، گفت: باتوجه به اهمیت حمل و نقل ریلی در افزایش حجم نقل و انتقال کالا و روند رو به گسترش مناسبات با اتحادیه اقتصادی اوراسیا و شرق آسیا، احداث ایستگاه ریلی به منظور مدیریت ترافیک ریلی در این منطقه حیاتی است.

وی با بیان اینکه منطقه آزاد انزلی آماده ایفای نقش بیشتر در کریدورهای بین المللی عبوری از کشور است، تصریح کرد: تکمیل زیرساخت های ریلی متصل به منطقه آزاد انزلی زمینه کاهش هزینه های تمام شده تولید واحدهای صنعتی داخل منطقه و کشورمان را فرآهم می کند و با تأمین کالاهای اساسی هزینه کرد مصرف خانوار کاهش خواهد یافت.

بازدید سید مصطفی داودی معاون فنی و زیربنایی شرکت راه آهن از نقطه اتصال ریل به مجتمع بندری کاسپین

در این بازدید که در راستای اجرای توافقات صورت گرفته با شرکت راه آهن جمهوری اسلامی برگزار شد معاون عمران و شهرسازی سازمان منطقه آزاد انزلی و مدیرکل راه آهن شمال۲ نیز حضور داشتند.

راه آهن رشت- کاسپین ۳۱ خردادماه سال ۱۴۰۳ با حضور سرپرست ریاست جمهوری افتتاح شد و اسکله رو رو، مجتمع بندری کاسپین نیز به صورت همزمان در مدار تخلیه و بارگیری کالا قرار گرفت تا زمینه تسریع و تسهیل در فرآیندهای نقل و انتقال کالا از طریق نخستین منطقه آزاد شمال کشور فراهم شود.

نخستین محموله صادراتی ریلی نیز تیرماه همان سال از این طریق به مقصد روسیه صادر شد.

نظر شما:

security code